Snygga tjejer

I går kväll på gymet på kvällsträningen, det var ett step pass med galningen Johannes som är såååå bra, så var det två tjejer där som var så där otrooooligt snygga. Nu är jag inte lagd åt det hållet utan jag håller mig till män 100% men jag kan uppskatta en snygg fysik, vare sig det är på en kille eller tjej. I morse på gymet var det en annan tjej där och hennes armar och hela kropp var så snygg också!

Den ena tjejen hade en rumpa to die for och på den rumpan satt ett par riktigt tajta tajs/träningsbyxor och upptill ett snyggt enkelt svart tajt linne som komplement till de tajta tajtsen och den där rumpan som fick mig att dregla!!

Den andra tjejen hade ett par korta marina shorts på sig och hennes spiror var så snygga att det bara inte gick att sluta titta på. Dem var fulländade!

Tjejen från i morse hade också korta shorts på sig och jättesnygga ben och grymt snygga armar!

Jag är verkligen ledsen läsare att jag inte har några kort på dessa snygga brudar så att ni skulle förstå varför jag tillägnar ett helt inlägg till dessa 3 gudomliga brudar. Ni hade nog också dreglat över dem!

Hur som haver så är dessa tre tjejer och alla ni andra snyggingar förstås en riktig inspiration, en riktig morot för mig att fortsätta min kamp mot ett snygga jag : )

Tjejerna i går kväll fick mig att steppa den där förbaskade step brädan till döds när jag själv trodde att jag skulle dö för jag vill ju också ha en sån där grymt snygg rumpa och fantastiska ben som dem hade. Och tjejen från i morse ja hon fick mig till att lyfta ännu tyngre och sätta nya person bästa för jag vill ju ha såna armar som hon har!!!

Så vad jag försöker säga är väl att om ni ser en tjej på ert gym som ser ut att dregla över er så don't worry, jag är ingen hater eller någon freak eller så, jag bara stirrar och dreglar för att ja, ni är så snygga och jag vill se ut som er och jag är ledsen men ni är min morot! : )

.....och det här är det jag försöker karva fram under allt hull hehe.....wish me luck : )

[caption id="attachment_352" align="aligncenter" width="980"]
Om jag ändå kunde klippa och klistra på dem här delarna på min kropp : ) Work in progress!![/caption]

 

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer