Motverka förkylningar

Nu så där när semestern är slut för de flesta och skolan har börjat och så, så börjar även alla förkylningar att komma också. På grund av den dåliga sommar vi haft så verkar det som om höstens förkylningar faktiskt har kommit en aning snabbare i år än vad de brukar. Känns som om alla i min närhet är förkylda just nu. Det ä väldigt mycket snuva och hosta på såväl vuxna som barn. De sägs ju att det inte finns något botemedel mot vanliga förkylningar och det är ju sant men det finns en hel del man kan göra för att förebygga att man själv åker på en.

Jag har en del trix i min skjortärm. En sak som jag gillar är att pressa citron i ett glas, blanda det med superfinhackad ingefära och lite chilipulver på det. Det ger en riktig boost! Har jag ont i halsen lägger jag även i 1-2 tsk whiskey och 1-2 tsk Manuka Honung. (Håll utkik efter ett inlägg om Manuka Honungen. Rena miraklet säger jag bara!!)

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>

Gillar

Kommentarer