Hög på endorfiner!

 

Jag jobbade natten till idag, tisdag och jag fick endast sova i 4 timmar på grund allt som bara måste göras innan vi får gäster som ska sova över här i helgen och allt som ska packas innan vi åker på semester nästa vecka. För att förklara utan att överdriva så kände jag mig verkligen som en zombie hela dagen. Det var som om allt jag gjorde idag, gjordes genom en värld gjord av lim och jag skulle ta mig igenom det.

Inte nog med allt jag hade att göra, jag skulle också träna! Det var ett måste liksom! Så jag laddade med lite protein, en Berocca Boost och en NOCCO och så lunkade jag mig fram till gymet. Jag tror nog att jag kunde ha sett ut som en 90 årig gammal gumma med käpp på vägen dit. Beroccan och Noccon gjorde till slut sitt och jag måste säga att det blev ett utav mina bättre pass faktiskt! Svetten bokstavligen sprutade från mitt huvud men det var helt ok för ju mer jag pushade desto mer kände jag hur endorfinerna kom smygandes. När jag väl var färdig med passet och var på väg hem så kunde jag inte sluta le! Het plötsligt gick jag rakryggad fram och jag kände mig som 2 meter lång och jag log från öra till öra och jag var alldeles hög på endorfiner. Sån underbar känsla asså!!!

Gymet har ett sätt att fixa hur man än mådde innan man klev in där. Har aldrig gått från ett gym mentalt tröttare efter. Kanske död i kroppen men sprudlandes på insidan!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer