Ylande djur vid fullmåne

 

Just nu är jag på jobbet, mitt sista nattpass för denna vecka yohoooo. Skulle precis fixa min sista snack för denna dag. Kl var exakt 00.00. Jag hade tagit med mig 2 ägg som jag höll på att koka och en protein shake som jag stod och skakade. Tänkte att jag går ut på balkongen och kollar läget medans jag väntar på att äggen ska bli färdiga.

Det är fullmåne i natt och sättet molnen låg på var det både riktigt kusligt och riktigt vackert på samma gång. Precis när jag skulle ta en bild på månen och en liten selfie så klart så hör jag ett ylande!!! Kl är exakt 00.00, det är fullmåne och ett djur ylade!!! Snacka om jag blev livrädd!! Men sån tur var så skällde djuret sedan och en annan hund började skälla tillbaka så då blev jag lite lugnare i alla fall men just i den stunden det hände var det lite läskigt i alla fall.

Jag känner mig lite nöjd inombords över mitt snacks som jag hade tagit med mig i natt. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska äta på natten. Vad jag gör är att jag äter min sista snack vid midnatt och sen äter jag frukost någonting mellan 06-07 tiden. Idag hade jag som sagt med mig tonfisk, ägg och en proteinshake. Nu sitter jag här med en mätt mage och ska kolla på film och hoppas att jag får en lugn natt här på jobbet. Hörs snart igen!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer