Whole Foods

 

 

Igår efter stranden så svängde vi förbi Whole Foods och det var som om man klev in i himmelriket - för oss clean food entusiaster. 
Varför ser inte alla mataffärer ut så här??
Men största frågan, varför finns inte Whole Foods i Sverige???? 
Det borde funka super i Sverige! Sverige är ju ett land som verkligen bryr sig om hälsa. Det skulle funka hur bra som helst!! Om jag hade pengarna skulle jag inte tveka en sekund att öppna en franchise av Whole Foods i Sverige!! 

När jag är inne i en Whole Foods så känner jag mig verkligen i total zen -mind, body and spirit helt i perfekt harmoni! 
De har ett enorm sortiment med ekologisk och närproducerad mat och mat som tillgodoser alla olika dieters behov och det är även som en enorm hälsokost med allt i bra-för-dig piller för hälsan som du bara kan tänka dig! Bara deras grönsaksdisk är så fantastisk att man inte vill gå därifrån! Dessutom kan man handla färdiglagad varm och kall mat att äta på en gång både i affären eller att ta med hem till lunch eller middag.
Om jag någon gång flyttar tillbaka till USA så ska jag definitivt jobba där. Om ni någonsin åker till USA måste ni bara ta er en tur till Whole Foods. Ni kommer att älska det!!!!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 Blanda till din egen müsli:
 
 Eller varför inte föra din egen peanut butter. Maskinen maler ner det till åt dig medans du håller upp koppen. Välj bland flera olika sorters nötsmör
 
 Varför inte lite nybakat glutenfritt bröd!
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer