Whatever it is - I like it!

Jag är helt sjukt nöjd med dagens träning. Jag vet inte vad det är med mig den här veckan. Har inte känt mig på topp eller heller varit utvilad men på något sätt så är det här en utav mina bästa träningsveckor so far. Jag har inte bara lyft så tungt jag orkat men jag har även lyckats förbättra mitt personbästa på en del övningar inte bara med 1 kilo utan 2, 3, 4 kilo på en del övningar. Känns så otroligt grymt!

Här efter styrketräningen precis var färdig....

Körde överkropp idag. Triceps, axlar, rygg och sen kunde jag inte hålla mig borta från lite rumpa också. Det blev liksom bonus hehe. Sen blev det ett 30 min tabata intensiv spinning pass. Återigen så körde jag som aldrig förr. Helt sjukt!

Här på bilden sitter jag och väntar på mitt öde inan spinningen....

Vad det än är med mig så gillar jag det!!! If this is wrong, I dont want to be right!! Jag vill inte att denna känsla eller vad det nu är som fått mig till att ha en galant träningsvecka att någonsin försvinna! Det lär den ju säkert göra någon dag men då kan jag i alla fall se tillbaka på denna vecka och försöka finna vad det var som gjorde att jag bara körde stenhårt hela veckan och förhoppningsvis återfå samma känsla. För den här känslan, whatever it is, It's freaking awsome!!!
  • Alla

Gillar

Kommentarer