Vill man vara fin får man lyda pin!

Ja så sa alltid mamma till mig när jag var liten och hon skulle borsta håret på mig eller sätta på mig någon klänning eller något liknande. Jag förstod aldrig då riktigt vad hon menade. Vadå vara fin? Jag är väl fin som jag är, barfota och hår som ser ut som Ronja Rövardotter och blodiga knän!

Ja, jag var en riktig Ronja Rövardotters tjej när jag var liten och om jag ska vara riktigt ärlig så är jag nog det fortfarande. Går fortfarande helst barfota, mina knän är inte blodiga längre men mina ärr talar om en vild uppväxt och ja mitt hår, haha det är fortfarande jag och Ronja som rockar amazonas looken hehe.

MEN, jag nu på mina äldre dar, har faktiskt börjat förstå min kära mammas vishet. Även fast jag alltid kommer att vara barfota och aldrig ha perfekt hår så vill jag ju vara fin, både på insidan men även på utsidan...fysiskt, min kropp asså.

Idag är jag så ooooootrooooligt seg i kroppen för jag har en sådan meeeeega träningsvärk. Det är så här nämligen, förutom att köra min vanliga träning enligt schemat så har jag även dödat mina armar och axlar, Varje Dag denna vecka! Ja, jag vet det kanske inte är optimalt men jag fick nog! "Nä nu jä-&#%%€ ska ni växa och bli as snygga till sommaren" tänkte jag, så jag har köttet på som bara den! Det känns idag kan man säga!! Det gjorde jag för att jag vill vara fin ; ).......... så jag lydde pin.....eller nått sånt : /

En annan sak som får mig att tänka på "vill du vara fin får du lyda pin" är att varje dag behöva dricka denna vansinnigt äckliga EAA som jag dricker. Den är så vidrigt äcklig, smakar som besk päron spya ungefär men vad gör man inte "vill jag vara fin får jag dricka den där äckliga EAAn" för den är ju så bra för min kropp. Det är bara att hålla andan och halsa och ha en klunk cola zero till hands för att fräta bort den äckliga eftersmaken av besk päron spya som blir i munnen. Yummi!!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer