Vilken vecka

Wow, vilken vecka det har varit!! Först var det måndag och sen blev det söndag och inget och allt där emellan!! Veckan som gick försvann så otroligt snabbt! Dagarna bara rann ur mina händer som sanden i ett timglas! Många andra människor hade tydligen upplevt samma som mig förra veckan. Har hört förvånansvärt många andra prata om att förra veckan försvann snabbare än nån annan vecka. Min man som jag älskar till döds men är lite filosofisk när det gäller rymden och andra dimensioner och allt som har med det att göra sa att det kanske har någon förklaring i planeterna. Typ nånting om att dem är ur balans eller vad han nu sa. Lyssnar inte så noga på dem yttre rymdiska filosofiska tankarna han har. Han är för intelligent för sitt eget bästa!

Veckan började som sedvanligt med en måndag och då stod jag med Isikost och delade ut Isikost goodiebags utanför Sats i Stureplan. Det var enormt roligt! Kallt som bara den, förfrös tårna men vi hade det jätteskoj när vi jagade folk som hade tränat med goodiebags. Alla som fick en blev i alla fall glada! Sen resterande vecka har det bara vart jobb, träna, sova, repeat, jobb, träna, sova, repeat! Här med några av mina träningspolare efter ett tidigt morgonpass!

Jag jobbade mina sista två helg dagar like in forever ever, ever ever!! Om jag jobbar en helg nu så är det för att jag själv valt att tex ta en helg natt för ob skull men inga mer påtvingade helg dagar! Det är så fruktansvärt skönt att veta att dem dagarna är över!

Nu väntas det en ny vecka med mycket jobb och träning som står på schemat. Har valt att klämma in mycket jobb första veckan av månaden för då kan jag pusta ut lite resterande veckor. Mycket med träning har jag lyckats klämma in också. Jag tränar på Actic och där har dem börjat med något slags poäng system beroende på hur mycket man tränar osv och jag har nått VIP status och då kan jag boka mig på klasser i 2 veckor framöver och det är så skönt att kunna planera jobb efter träningen och inte tvärt om. Det är det bästa med att vara vikarie på natten inom vården. Det finns alltid jobb och vill jag jobba så jobbar jag och vill jag inte jobba så jobbar jag inte och det är bra för då kan jag planera jobbet runt träningen och annat och det är ju superduper!
Nä nu ska jag göra nån nytta här hemma.

Hoppas ni alla haft en trevlig helg och att ni får en bra vecka framför er!

Gillar

Kommentarer