Vilken vecka!

"Måndag"

Hjälp vilken vecka det har varit! Måndagen fick en "bra" start med att min yngste son blev magsjuk! Vi trodde att det var bärförgiftning för han och hans kompis hade vart och lekt i skogen och ätit några mystiska röda bär. Efter ett par spyor så mådde han prima igen. Tänkte inte så mycket mer på det för ens när onsdag natten började lida mot sitt slut och jag äntligen skulle få gå hem från mitt nattjobb

"Onsdag"

"Mådde pyton på vägen hem och lite visste jag om vad som skulle hände sen"

Innan jag fick sova skulle jag först lämna ungarna på skolan och sen gick jag en powerwalk hem från skolan och då kände jag hur min mage bara bubblade och blev jättesvullen och hård och jag hade jätteont i magen. Jag fattade inte vad det var med den. Jag vaknade till vid 10 tiden nånting och mådde sååå illa att jag nästan spydde men jag var så trött att jag lyckades somna om igen för att senare vakna runt 12.30 tiden och känna samma illamående men denna gång var jag tvungen att rusa på toan och ja ni vet vad som hände sen!!! Då förstod jag tydligen att det som min son hade haft i måndags inte var någon bärförgiftning utan det var magsjuka!!! Förutom att besöka toaletten ett antal gånger den dagen så sov jag, och jag sov, och jag sov och sen sov jag lite till.

Från att ha gått och lagt mig runt 9 tiden på morgonen på torsdagen så sov jag i nästan ett streck tills på fredagen runt samma tid! Jag klev upp för att skicka ungarna till skolan och sen kom jag hem och sov lite till, tills 12.30 ungefär. Sen var jag frisk! Men det var riktigt skönt att få sova så mycket!! Efter den här fruktansvärda månaden med dubbelt så många nattskift så var jag seriöst sömn depraverad så det behövdes verkligen!

"Lördag"

Sen på lördagen hade vi kräftskiva! Det var jättekul! Min mage var fortfarande lite ringrostig från veckans bravurer men det var jättemysigt ändå!

Vi hade inrett garaget i sann kräftskive anda och det blev hur mysigt som helst! Vi fick plats 25 vuxna och 4 barn hur bra som helst. Veckan började inte bra men den fick i alla fall ett bra slut : )

  • Alla

Gillar

Kommentarer