Vilken skillnad!

Vilken skillnad det är på träningen när man äter bra mat versus dålig mat dagen innan!!!! Visste ju självklart att rätt mat gör så att man orkar mer, mår bättre etc etc men jag trodde inte nödvändigtvis att det var en sån enorm skillnad.

Det märkte jag i lördags på träningen. I fredags hade ungarna haft en massa kompisar över. Ett gäng på 10 grabbar i yngre tonåren. Läs hungriga grabbar! Så till middag tänkte vi behaga alla med att köpa pizzor! Det var en hit för dem! Och min man och jag festade till det också och åt pizza 🙈😋 Not the vegan kind!! 😬 Utan den väldigt ohälsosamma typen Hahhaha. Även fast min man och jag delade på en pizza och jag åt inte ens upp hela min halva så kändes det verkligen på träningen dagen efter!!

Vi är ju ganska vana vid att äta en vegankost till typ 90% men ibland festar vi till det någon gång då och då som i fredags tex med den dekadent goda pizzan 😜

Så i alla fall i lördags morse på träningen så höll jag på att dö redan under uppvärmnings låten!! Jag skämtar inte! I min kropp kändes det som min benmärg var ihålig!! 😂 Helt sjukt! Det var bara knappt en halv pizza jag åt degar innan liksom!!

I söndags däremot så åt vi hälsosamt igen och i morse på träningen så var jag riktigt stark!! Jag var dyngsur av svett men jag hade mer att ge efter 60 min fast jag gav mitt allt och det var ett crossfit pass med fokus på ben! Då ska det tilläggas att det inte var någon skillnad på dagarna med sömnen och vattenintaget. Det var lika mycket båda dagarna så det måste ju vart maten!

Tycker bara att det är så fantastiskt!!! 😊😍


#hälsa #nyttigt #hälsosamt #kost #diet #vegan #vegankost #pizza #dåligkost #nutrition #träna #träning #crossfit

Gillar

Kommentarer