Vegan frukost - Banana raspberry nice cream

Goooooooodmorgon! Hoppas ni vaknat pigga och krya och fulla med energi! đŸ˜œđŸ‘đŸŒ Det gjorde inte jag 😂 Jag Ă€r frisk men vill helst ligga kvar i sĂ€ngen och sova i minst 5 timmar till. Det vore nĂ„tt de! Men men det Ă€r mĂ„ndag och vardagen tycker att jag ska kliva upp och sĂ€tta igĂ„ng och vara aktiv.

För att orka det sÄ krÀvs det en bra frukost. Var inte sugen pÄ bröd och ville inte ha havregrynsgröt heller för det ska jag Àta i morgon bitti nÀr jag ska upp 04.45 för att trÀna sÄ jag fick komma pÄ nÄtt annat. Det enda andra jag kunde komma pÄ var banana rasberry nicecream med hemmagjord granola till. Yepp det blir bÄde bra och gott!

Man kan göra nicecream pÄ mÄnga sÀtt men jag var sÄ hungrig i morse att jag ville göra det enkelt för mig. Frukosten skulle gÄ fort! Jag har alltid fryst frukt i frysen, bananer, hallon, jordgubbar, mango you name it! Jag ville ha en kall nicecream men inte iiiisakall sÄ istÀllet för att ta mina frysta skivade bananer sÄ tog jag en hel vanlig rumstempererad banan och mixade den. Men först mixade jag ca 2 tsk frysta hallon i matberedaren och nÀr det var smulat sönder sÄ la jag i bananen och mixade dem tillsammans. Toppade gjorde jag med nÄgra bananskivor och den hemmagjorda granolan. Muuums! Nu Àr jag mÀtt, nöjd och belÄten och redo att attackera mÄndagen!

Förutom att tvÀtta och vika en massa tvÀtt ska jag ocksÄ powerwalka i 45 min ner till gymet för att köra spinning och lite armar. Sen blir det lite jobb hemifrÄn idag. Jag hoppas att minska fÄr en hÀrlig mÄndag!!

#trÀna #trÀning #trÀnahÄrt #trÀnaförattmÄbra #trÀningsblogg #nicecream #banan #hallon #vegan #veganfrukost #vego #vegorecept #veganrecept #vegannicecream #veganbreakfast #gym #fitness #fettförbrÀnning #styrketrÀning #spinning #konditionspass #kondition #konditionstrÀning #byggamuskler

Gillar

Kommentarer

beccasmelodi
beccasmelodi,

SÄ gott det sÄg ut! Det fick sÄn hÀrlig fÀrg!

nouw.com/beccasmelodi
juliettestephen
juliettestephen,

Tack sĂ„ mycket! Jag kan inte ta nĂ„n cred, det var hallonen som gjorde jobbet 😜 Ja det blev riktigt gott och sĂ„ frĂ€scht 😋

nouw.com/juliettestephen