Veckans träning i bilder

Den här veckan har jag faktiskt inte hunnit skriva så mycket på bloggen. Jag har haft en hel del extra aktiviteter förutom träning, jobb och att vara en mamma och en fru med allt vad det innebär. Mitt stora fokus har legat på träningen och på hälsosam kost. Vi, mannen och jag har lagt i en extra växel när det gäller vårt försök att vara så vegana som vi bara kan. Även i dem där små valen som knappt märks. Det betyder att jag har behövt tänka till lite extra när det gäller mate både för mig och min man. Man vill ju äta varierat även fast man äter vegan kost. Dessutom måste det smaka grymt gott också!.

Min man tar tar nu med sig matlåda lite oftare. Ibland måste han äta lunch med sina kunder och då försöker han äta så vegant som möjligt men han har ändå blivit mer noggran med sina mellanmål vilket betyder att jag har behövt komma på hälsosamma veganska mellanmål som han kan ha med sig. Inte allt för lätt! Men det är det som min hjärna har vart upptagen med den här veckan i alla fall. I fullt sjå med att träna och komma på nyttiga saker att äta. Jag kommer att dela med mig utav dem godaste recepten. I promise! Här har ni i alla fall lite bilder från den här veckans träningspass. I kväll blir det bodypump också!

#träna #träning #gym #fit #fitness #viktminskning #viktminskningsresa #viktminskningsblogg #fettförbränning #träningsmotivation #motivation #inspiration #träningsblogg #tränasomvegan #vegan #kost #diet #actic #cardio #konditionspass #kondition #styrka #styrketräning #muskler #byggamuskler

Gillar

Kommentarer