Veckans första

Japp, idag var det dags veckans första träning. Jag jobbade i söndags natt och sov halva måndagen och sen jobbade jag kväll i går så det blev ingen träning igår tyvärr. Denna vecka har jag ganska mycket jobb så dessvärre blir inte min träning lika bra och grym som förra veckan så man får vara glad och pusha extra hårt när man väl får träna.

Med vetskapen om att det inte blir lika mycket träning och att jag hade längtat så mycket efter träningen i morse så var jag knappt ens trött när kl ringde 05.10 och jag skulle upp. Jag var sååå taggad mentalt och det i sin tur gav mig energi till träningen. Även fast det är så sektans jobbigt att kliva upp så tidigt så är det ett utav mina favoritpass på tisdag mornar. Step och styrka. Man får både bränna fett och bygga muskler. Just the way I like it! ;) Trotsade vintern och hade på mig mina snygga träningsbyxor från Stronger

Nej, nu ska jag skynda mig och duscha och göra min fin för snart ska jag dra iväg på ett spännande bloggmöte. Se vad för intressant som dem ska berätta! Can't wait! Ta hand om er idag!
  • Alla

Gillar

Kommentarer