Veckans första träningspass - check!

Sådärja, då var veckans första träningspass gjort. Det var träning 1 av 8! Var tvungen att kliva upp 05.10 för att komma dit i tid! Pust! Jag är verkligen INGEN morgonmänniska men vad gör man inte för att nå sina mål. Idag är det lite utav en cardio Tuesday som gäller. Första passet i morse var step blandat med styrka. Det blev ett par korta men tunga sessioner av armar. Biceps, triceps och axlar. Passet avslutades även med mage. Totalt antal brända kalorier pass 1 av 8:


Jag verkligen hatar att kliva upp så här tidigt men känslan efteråt är sååååå skön. Nu är klockan strax över 8 på morgonen. Jag har redan hunnit träna första passet och skickat ungarna till skolan. Nu ska jag få äta frukost nr 2 i lugn och ro och sen duscha och fixa här hemma. Sen ska jag dra till Nacka och shoppa lite och sen ikväll blir det träning nr 2 av 8 som är spinning. Det börjar bra i alla fall. Hoppas det fortsätter som planerat resterande delen av veckan!


#träna #träning #träningsmotivation #gym #fitness #fitnessblogger #fitnessblogg #fitnessblog #fettförbränning #kondition #konditionspass #cardio #styrketräning #armar #biceps #triceps #axlar #spinning #spinningpass #applewatch

Gillar

Kommentarer