Vart tog min power vägen?

Tjuvar i mitt hus?

Ok så normalt brukar det här vara min power fredag. Två skit jobbiga pass på på gymmet samma dag and I love it! Normally! Men idag undrade jag: "Vart tog min power vägen?" För att vara jag så la jag faktiskt mig relativt i tid i går kväll. Normalt brukar jag kliva upp mellan 05.00 och 05.15 men i morse vaknade jag kl 04.24 av att det bankade på dörren! Trodde jag.

Jag var mitt uppe i en dröm när jag hör bankandet på dörren och i självaste drömmen så tänker jag att "men vad konstigt, det bankar på dörren nu mitt i natten, mitt i min dröm!!" Så tänker jag i drömmen. Helt sjukt! Men i alla fall, då vaknade jag till och blir ju lite fundersam på om det verkligen var i drömmen eller om det bankade på dörren på riktigt eller är det tjuvar jag hör!! Då var det ju jätte svårt att somna om liksom.

Bra start på dagen, NOT!

Dessutom vaknade jag lika hungrig som avgrunden själv! Vad skulle jag göra? Kliva upp och kolla om det fanns tjuvar hos mig? Väcka min man så att han kunde kolla? Tänk om det bara var en dröm? Shit, vad jag är hungrig? Ska jag äta äpplet som låg på mitt nattduksbord? Kommer jag att somna om? Ja, ni förstår, det var tusen tankar i mitt huvud. Skulle upp en timma senare. Nu var det svårt att somna om. Somnade precis innan klockan ringde 5:15 förstås. Ja, ja, det var bara att kliva upp. Jag var ganska död när jag klev ur sängen men till slut så vaknade jag till och det kändes riktigt bra.

När jag väl var på gymet så kändes det som detta skulle bli en bra fredag. Jag skulle ge gärnet på gymet och jag skulle bemästra denna fredag. Shit vad mycket kalorier jag skulle bränna!! ........ Men efter ungefär halva passet dog min energi. Jag kände mig som ett tomt skal. Det enda jag ville var att komma hem och lägga mig i fosterställning och bara stirra ut i tomma intet. Vart tog min power vägen? Ja, du. För lite sömn kan verkligen mess things up! Nu har jag kommit hem. Jag känner mig något snäppet mer levande än jag gjorde på gymet. Väntar nu på att min frukost ska bli färdig. Jag tänker äta den, duscha och sen lägga mig i fosterställning och stirra ut i tomma intet......

Time for pep talk!  

....... sen tänker jag sakta men säkert börja intala mig själv och ge mig själv pep talks a la Sylvester Stalone i "Rocky". För det är precis så det känns: "I livet handlar det inte om hur många slag man får ta emot, det handlar om hur väl man tar emot dem och kan fortsätta pusha framåt!"

Hoppas ni får en bra dag allihopa!!

Gillar

Kommentarer