Varför lär jag mig aldrig?

Ja varför lär jag mig aldrig att gå och lägga mig i tid??????? Jag kämpar fortfarande med att gå och lägga mig i tid vilket är en kamp som jag inte än vunnit.

Det är superjobbigt att kliva upp 06.00 men det är något som jag faktiskt klarar av väldigt bra, utan problem men det är just den här känslan så där runt 9 tiden när man inser att man har sovit på tok för lite, det är den känslan jag inte klarar av. Jag klarar inte den känslan lika bra som jag inte klarar av att gå och lägga mig i tid. Vet inte vad jag ska göra för att fatta att jag måste sova liksom!! Det är som att slå huvvet på en spik varje morgon kl 09!

Har t.o.m. funderat på att inte träna idag!!! Tänka sig va! Allt för att jag inte sovit! Men nä särru! Det tänker jag inte tolerera! Det är bara mitt eget fel att jag är en zombie just nu! Just nu känns det som om min värd består av seg honung och jag försöker ta mig igenom det men jag vet att när jag väl kommer till gymet så kommer jag att bli pigg och peppad igen - det gäller bara att ta sig dit! Men nu ska jag gå och spasha lite iskallt vatten i ansiktet så att jag vaknar!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer