Vardagslyx

Efter träning kommer slappa! Jajamensan efter dagens 3 träningspass så tyckte jag att jag förtjänade att slappa till det riktigt ordentligt så jag satte mig på min bakgård i min sköna stol, gjorde mig bekväm, upp med fötterna framför allt hehe och så tog jag min lunch, rester från gårdagens goda kycklinggryta och lutade mig bakåt och riktigt njöt av varenda tugga medans solen smekte mitt skin. AAAhhhhhh sommar. Älskade sommar!!!

Men det blev riktigt varmt, eller hett ska jag faktiskt säga. Min bakgård är gjord av svart kära så det blir riktigt stekande Dubai hett där!! Fördelen med det är att vi hade sommar redan i april och den fortsätter sent in på hösten. Förra sommaren var det så varmt att jag inte behövde ta in mina tomatplantor för ens första veckan i december!!! I know!!

Vart vill jag komma med det då? Jo, jag gillar ju att vardagslyxa till det, that's how I roll liksom så jag gick ner i källaren, rotade fram de största fläkten jag kund hitta och så ställde jag den mitt framför mig och och min solstol och voilá så hade jag värdens lyx. Lite vattenmelon och rent vatten infuserat med mynta, citronmeliss, citron och lime and I was in heaven! (hade det vart vodka i hade jag vart i himlen på riktigt men nej nej, måste tänka på min invägning i morgon bitti)

[caption id="attachment_678" align="aligncenter" width="564"]
Den här tjejen jobbar hårt för sina drömmar!![/caption]

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer

Josh
,
Lookin' great baby!