Våndans dag

Var tvungen att kliva upp en timma extra tidigt idag och inte var det för att jag skulle få träna inte. Nej, idag är det våndans dag. All min fokus går till att överleva. Ja fram tills kl 12 i alla fall för då bör alla våndor vara över för denna gång.

Nu kl 07.10 hade jag en tid för magnetröntgen av min höft som har spökat ett tag nu. Äntligen tar jag tag i det och undersöker vad problemet kan vara. Hatar magnetkameror bara. Jag måste åka in i en sån titt som tätt på grund av min MS och varje gång jag ska in i en sån där trång kamera så får jag lätt panik som jag försöker ignorera. Plus att man får så ont i ryggen av att ligga blixt stilla så länge också. Men nu är jag klar med magnetröntgen för idag i alla fall. Det tog bara ca 30 min denna gång som tur var.

Nu är det bara en står vånda kvar och det är tandläkaren 😫 Ska dit om en liten stund. Det är en annan sak jag hatar. Att gå till tandläkaren. Men som sagt så beräknar jag att vara klar med alla mina våndor runt 12 tiden så jag ska nog överleva denna dag med 😜


#magnetkamera #höft #tandläkare #ms #multiplescleros #våndor #våndas #livet

  • Alla

Gillar

Kommentarer

stinaebbaaxi
stinaebbaaxi,
Usch fy vad hemskt, vilken kämpe du är!
nouw.com/stinaebbaaxi
juliettestephen
juliettestephen,
ayyah
ayyah,
Riktig kämp!
nouw.com/ayyah
juliettestephen
juliettestephen,