Väl värt ansträngningen

Satte på mig en utav mina favorit träningslinnen idag från Hunkemöller med texten "Muscles and mascara". Den gav mig peppen att orka träna extra hårt! Ja dagens träning var verkligen väl värt ansträngningen det tog att ta mig till gymet och hoppa högt över mina ursäkter att inte träna idag! På något konstigt vis så är tränar jag allra bäst när jag är som tröttast! Superkonstigt! Det kanske är för att jag känner att eftersom jag är så här trött men väl gjort ansträngningen att gå till gymet ändå så ska jag köra stenhårt, annars kunde jag lika gärna stannat hemma och sovit som jag så gärna ville. Min supergoda pre-workout gjorde sitt för att hjälpa mig att pusha extra hårt!

Idag hade jag total fokus på mina ben, närmar bestämt på fettet på innelåren. Jag har ju gått ner snart 65 kg totalt och jag vill ha fastare innerlår. Jag har stora muskler på utsidan av låren som jag faktist är riktigt nöjd med om man får skryta lite hehe ;) men det är just fettet på insidan som driver mig till vanvett så idag var det total fokus på det fettet. Varje ben övning och varje cykel tag jag tog på spinningen var med det fettet i fokus. Det kändes verkligen bra, sättet jag cyklade på tog verkligen på innerlåren och så la jag på jättetungt och så försökte jag hålla takten även på snabba låtar. Det är faktiskt på spinningen som jag märker störst skillnad på den delen av benen så med det i åtanke så körde jag så det rykte för nu minsann ska det skulpteras!

Svettigt värre var det efteråt. Jag var lika röd som en julstjärna, den blomman ni vet men vad gör det, jag har ju dödat fett så då är det helt ok att se ut så ;)

Ni glömmer väl inte att ni får rabatt hos isikost.se med min rabattkod: JULIETE10 !!!

Gillar

Kommentarer