Uppe i ottan

Ja idag är det tisdag och det betyder att jag är uppe i ottan! Kl 05 ringer alarmet och då är det dags att göra sig i ordning för ett härligt och svettigt step & styrke pass. Idag på styrketräningen var det fokus på biceps, axlar och så förstås en massa olika rumpövningar ;) Den där rumpan behöver åka lite hiss om ni förstår vad jag menar ;)

Hade på mig mitt vita IcanIwill linne som matchar mina nya älsklingar - Nike Air Max Thea med svart swosh. Man måste ju matcha ju ;)

Eftersom jag endast jobbar nätter så älskar jag när jag kommer hem från mina tidiga träningsmornar (tisdagar och fredag). Direkt efter passet dricker jag min supergoda vegan protein pulver med jordgubbssmak från Isikost och sen skyndar jag mig hem för att skicka iväg ungarna till skolan. Men sen när ungarna är i skolan har jag hela huset för mig själv. Jag älskar lugnet och tystnaden. Jag tar alltid en låg och härlig dusch. Kanske städar jag upp lite och kanske passar jag på att blogga lite i lugn och ro. Sen är det dags för frukost nr 2 och idag blev det scrambled egg med sparrisar och tomat. Yummi vad gott! Även fast jag hatar när larmet ringer så har det sina fördelar med att vara uppe i ottan :)

Gillar

Kommentarer