Underbara tränings fredagar!

Jag i morse, uppe innan tuppen för att träna 06.15. Tror det bara var jag och regndropparna uppe då ;)

Underbara härliga fredag! Eller i alla fall varannan fredag ;) Varannan fredag jobbar jag dag till kväll så då blir det ingen träning alls men varannan fredag så jobbar jag bara ett par timmar på kvällen och då blir det dubbel träning. Älskar mina träningsfredagar!! På morgonen 06.15 är det dags för ett pass som heter Challenge och det är precis vad det är, en riktig challenge!! Hela passet är upplagt på ett jättetufft sätt och ännu tuffare känns det att hålla på med sådan träning så tidigt en fredag morgon liksom! Passets upplägg känns ungefär som om man tränade för Toughest Viking eller nått liknande race. PUST! Skitjobbigt men jätteunderbart samtidigt!

På lunchen är det dags för ett tufft spinningpass på 60 min. Efter Challenge passet på morgonen så känns det tuffa spinninpasset nästan som ingenting! Något man lätt klarar av i sömnen typ varav om man kör det spinninpasset utan att ha tränat Challenge så är det jättejobbigt haha men jämfört med Challenge så är det "bara" ett litet spinningpass på 60 min. Men hur som helst, svettig blir man och kalorierna bränns vilket ju är hela poängen!

De fredagar jag kör dubbelt får kroppen sig en riktig genomkörare så då vilar jag lördagen och söndagen och så börjar man på nytt sen på måndag igen. Älskar dessa underbara fredagar som jag får träna så. Känner mig så levande och stark fast jag håller på att dö för det är så tufft ;)

Här är jag, svettigare än svettig, blötare än blötast och dödare än dödast men ack så lycklig av att ha klarat av båda dessa tuffa pass idag!! Längtar till näst nästa fredag då det blir lika tufft igen!!

  • Alla

Gillar

Kommentarer