Underbara sol!!!

 

Den här veckan har jag vart ledig från jobbet och vilken tur man har haft med vädret asså! Äntligen har sommaren kommit! Jag har njutit av varenda sekund jag har haft tillgänglig. Vart på stranden så ofta jag kunnat. Till och med mött några andra tanter som också verkade så glada över värmen att de satte på sig sin allra finaste badutrutstyrsel!!

Ungarna började skolan den här veckan så jag har kunnat få träna "i fred" på gymet. Annars har jag dragit med stackarna varje gång jag skulle träna men i och för sig så gillar dem ju att hänga på gymet för det betyder ostört spelande på telefonerna i ca 1 timme. Lite jobbigare för mig när minstingen behöver bajsa eller ungarna bråkar och man måste gå dit och ge dem onda ögat och så men jag är glad ändå för att de har ett barnrum på gymet. Vet inte vad jag hade gjort annars. Det har i alla fall vart såååå skönt att få träna själv utan mina två små älsklingar ;)

Innan träningen har jag fyllt på med lite antioxidanter. Känns så fräscht med bär och mandlar nu så här när det är varmt

Underbart att få träna ostört. Tränat så hårt att svetten lackat! Men ack så härligt!

Idag hade vi visning på våran lägenhet också. Hoppas att någon köper den! Det är nämligen min biljett till ett hus som jag har längtat till sedan jag var liten men jag uppdaterar er med hur det går sen.

Nu ska jag sätta mig på bakgården och njuta av en riktigt god och iskall Coco Water från Reneé Voltaire

Håll utkik efter ett recept på ett gott bröd. Ett favorit i repris som till och med ungarna gillar................

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer