Underbara sol

 

 

Jag måste ändå få säga att fast vi inte har haft perfekt väder på denna semester så är jag ändå väldigt glad för att vi har fått sånt fint väder som vi ändå fått! Det verkar ju som om man tittar på nyheterna och vänners Instagram och så att det vart väldigt regnet i övriga Sverige.

Här har det regnat ibland runt ungefär 05-07 på morgonen men för övrigt har vi haft väldigt varmt på dagarna så att man har kunnat vara på stranden varje dag. I går var det så otroligt varmt och skönt väder med en härlig bris att man inte märkte att solen brände så pass mycket som den gjorde att alla vi här i gänget som vi är här lyckades bränna rejält så nu går vi runt här som värsta kräftorna!!!

Jag hade fått en ekologisk spf 15 från märket Eco Cosmetics från Bodystore.com men den hade jag glömt i tältet i går men idag är jag rejält insmörjd. Skönt att veta att det är en ekologisk spf för normalt så brukar ju solskyddsfaktorer vara sprängfyllda med parabener och annat farligt men inte denna vilket jag tycker är superduper!! Tummen upp!!

  

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:

//

 

Gillar

Kommentarer