Underbara semester

 

Allt roligt tar tyvärr slut! Jag pratar om min semester. Jag har vart i Florida i 3,5 veckor och även fast jag kom hem i fredags eftermiddag så känns det bara som en dröm. Var jag ens där? Jo kanske, jag är fortfarande brunbränd och det ligger en massa resväskor här hemma i hallen och jag har fyllt på min garderob med en massa nya kläder så jo, det kanske inte bara var en dröm!

Nä men skämt åsido, vi har haft det alldeles underbart! Bara att få vistas på ett ställe med värme, där solen får värma upp en och påfylla ens D-vitamin förråd är ju alldeles magiskt. Dessutom fick jag sova på en tempus madrass i 3,5 vecka så jag har verkligen kunnat vila upp mig ordentligt. Magisk sömn varje natt. Att få kunna vakna upp efter 6-7 timmar och känna att nä nu räcker det med sömn är ju något jag ALDRIG har upplevt innan. Gissa vem som tänker spendera vartenda korvöre hon har på en tempur madrass!!! Dessutom hade vårt sovrum utsikt över poolen vilket ju gav extra en extra guldkant på tillvaron!

Vi åkte även iväg på en liten avstickare till Cancun, Mexico och hjälp jag har inga ord att beskriva den fantastiska strand vi var på! Det var en sån sjukt underbar blå färg på havet att det finns inga ord som kan förklara det jag sett. Jag har sett min beskärda del av karibiska vita stränder men jag tror att den här i Cancun faktiskt tar hem priset. Färgen på vattnet är en turkosa färg som inte går att förklara med ord. Jag ska låta bilderna tala för sig själva men tänk på att det inte riktigt går att få samma färg på kort som i verkligheten. Lägg till värmen på det! Aaaah - paradiset!

Lobbyn på hotellet som var format som en Maya Pyramid!!

Utsikt från balkongen:

T.o.m när det var molnigt så var det alldeles underbart ändå!!!

Och t.o.m på kvällen lös havet!!!

Ja vad ska man säga! Det här var en av de underbaraste semestrarna jag någonsin haft! Har redan börjat sparat till nästa!!!

  • Alla

Gillar

Kommentarer