Underbara långledigt!

Åh vad det är härligt när man har långledigt! Flera dagar i rad som man bara får njuta! Det är ju nästan oförskämt men jag älskar det. Hade vi haft det lika varmt som förra veckan så hade det vart perfekt men man får i alla fall vara glad att vi slapp snön här i Stockholm där jag bor och att det inte blev helt vitt som i Norrland.

Igår åkte vi till det där nya köpcentrumet i Kungens Kurva, mitt emot Ikea. Ville ju kolla in det nya stället som man hört att det skulle bli så fantastiskt. Första reaktionen när man kom in var "ååhh wooow"!! men sen när man börjat titta runt ett tag så blev man lite hungrig, det var runt lunch tid vi var där och till våra STORA besvikelse så fanns det inget att äta där! Bara ett café och väldigt mycket reklam för deras kakor! Cafét såg väldigt fint och mysigt ut men man ville ju ha lunch och inte en kaka liksom, plus att det var lång kö för det var det enda att välja på så tyvärr var det en stor besvikelse. Dåligt att de inte tänkt på att man kanske blir lite hungrig när man är ute och shoppar i ett par timmar.

Så vi försökte gå till Ikea för att käka lunch men det hade tydligen alla andra också tänkt på för kön började vid rulltrapporna när man kom upp för den där långa rulltrappan vid ingången!!! Helt sjukt!!!!! Har aldrig sett så mycket folk på Ikea i hela mitt liv!!!

SÅååå vi tog en promenad över till Heron City vilket i och för sig var trevligt att få promenera men nej, inte på det sättet, med två ungar, inga trottoarer och 3 miljoner bilar och dubbelt så mycket folk. Nä men visst vi fick oss i alla fall ett äventyr igår så jag ska väl inte klaga hehe.

Vågen pekade på minus 9 hekto i morse så jag tänkte att det var bäst att fortsätta med mina goda vanor så idag har jag gjort ett mini maraton i powerwalks hehe. Hade lite grejer att handla och så och jag tänkte att jag går till alla ställen och hem så totalt blev det 3 timmars powerwalk med två pauser emellan. Nu är vi hembjudna till goda vänner som har lagat tacos till oss. Ingen fredag utan tacos va? Skönt att jag slipper laga mat själv hehe

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig fredag med mycket fredagsmys!!

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer