Note to self: Ha alltid kyld skumpa hemma!

Innehåller affiliate-länkar
Dagen började kl 05.00 med ett intensivt träningspass i HIIT stil. Sen för ovanlighetens skull så avbokade jag faktiskt min andra klass på gymet idag som skulle vart 45 spinning. Ja, hör och häpna! Det händer väääääldigt sällan att jag avbokar ett pass om inte skälet är annat än annat än att jag är döende. Men idag slog jag faktiskt till! Japp, jag slog till på stort och tryckte på "Avboka". Mitt skäl? Jag ska slappa! Ta hand om mig själv. Jag ska sätta på hög musik som får mig att vilja dansa, färga håret, bada bubbelbad och göra mig helg fin och bara njuta av en fredag utan att behöva ha en massa måsten. Min man ringde och frågade om jag var på gymet för andra gången idag och så här tog sig den konversationen:

Jag: "Neej!"
Han: VA?! Vad har hänt?
Jag: "Nä kände inte för det. Ville ta resten av dagen ledigt!"
Han: WOOOW!! Grattis! Det gjorde du rätt i! Det förtjänar du!"

Känns rätt skönt när man får ett "grattis" när man tar en sig ett pass ledigt från träningen. Känns som jag gjort nått rätt innan då. Pushat så hårt att jag kanske förtjänar en ledig dag 😊 Så skönt att bara få ta en dag till sig själv och göra det man känner för. Bubbla lite, fixa lite hemma och sen är det fredagsmys som gäller för hela slanten! Hoppas att ni alla får en underbar fredag!

Det här är mitt absoluta favorit badskum med tillhörande serie. Det använder jag alltid på fredagar när jag ska göra mig helgfin. Det luktar så gott! Det är från Rituals. Köpte dem på Åhlens för då får jag ju Åhlens poängen 😉 Hade jag haft någon skumpa hemma så hade jag redan druckit den. Note to self: "Ha ALLTID kyld skumpa hemma"

#åhlens #rituals

Gillar

Kommentarer