Underbara främling

Underbara främling, tack!!

Det här inlägget vill jag tillägna du underbara främling som gav bort din mobiltelefon till mig idag! I går skrev jag ju och berättade om våran lilla mobila otur som vi haft den senaste månaden. Den mobila oturen har involverat en splittans ny iPhone 7 plus som ramlade i backen och sprack. Mina söner hade dessutom båda två lyckades tappa bort deras mobiler på en och samma månad!

Jag hade ju fått en lånetelefon från Tele2 som min son fick använda då det är en Android och jag fattar mig inte på dem. Jag fick istället låna sonens iPhone tills min telefon var fixad. Självklart råkade han tappa bort denna lånetelefon så nu stog vi och stirrade på 3000 kr som skulle försvinna ur plånboken. Och det är förutom de 2000 kronor det kostade att laga min telefon!

Man måste vara smart!

Smart som man är la jag ut en annons på en "köp och sälj" sida i den stad jag bor i på Facebook och det jag behövde var en ny likadan Samsung lånetelefon. Jag sa att det spelar ingen roll om telefonen hade sprickor eller var repig. Det var lånetelefonen också. Jag skrev också att jag ville köpa en för en billig peng. Tänkte att om jag kan köpa en telefon för kanske 1000 kr så är det ju bättre än 3000 kr. Inom mindre än 30 minuter svarade det en tjej som sa att hon hade just en sådan telefon som det inte var något fel på. Hon hade bara haft den i ett par månader. Hon hade ångrat att hon inte hade köpt en iPhone. Hon sa att jag kunde telefonen för ett paket Delicato Punchrullar!!! Hon fick 2 paket och en fin blomma som tack!!!

Asså, fatta vad jag är glad! Inte nog med att denna lilla transaktion nu har sparat mig 3000 kr men jag är så glad och så tacksam över att det finns sådana här människor! Hon kunde ju lika gärna ha sålt den till mig. I annonsen erbjöd jag ju mig att betala för en telefon. Hon tyckte det var onödigt och att hon skulle bli mycket gladare över punchrullarna!! Underbara främling asså!!!

Gillar

Kommentarer