Underbara Bodypump

Innehåller affiliate-länkar

Nyss hemkommen från veckas tredje pass som var Bodypump 103 och oj vad jag är lycklig! Innan passet var jag såå trött och allmänt slö. Ville hellre ligga hemma och kolla Netflix med regnet smattrandes på rutorna. Perfekt väder för Netflix liksom 😉 men jag hade ju tjatat på min gym buddy att följa med mig idag så jag kunde ju inte avboka henne då. På med kläderna och iväg till gymet bar det av. Hur seg som helst och med typ noll inspiration lastade jag på med vikterna. Hällde i mig en Nocco (köpt på Bodystore ) för jag behövde verkligen all energi jag kunde få.

Förra veckan bröt jag mitt PB på bröst låten (20 kg) och som jag är funtad så kan jag ju inte gå ner i vikt hur trött jag än är. Det går bara inte. Jag höll på dö under bröst låten men samtidigt kände jag att jag nog kanske nästa vecka kan lasta på 1 kilo till på vardera sida, totalt 2 kil till så totalt 22 kilo. Jag kommer dock att ha dinosaurie armar i morgon hehe

En liten rolig grej som hände under passet på biceps låten var att instruktören ropade mitt under klassen:

Instruktören: "Hey där, du nere i hörnan! Är det där 7 kilos hantlar som du har?"
(Varpå alla i klassen vände sig om och tittade på mig! Pinsamt!!)

Jag ba: "Aaaa" med ett stort leende"

Instruktören: "GRYYYMT", snygg form har du också!"


En sån enkel men så underbar sak gjorde så att jag helt plötsligt fick sjukt mycket mer energi att orka resten! Jag får också en massa energi från att lyfta tungt. Att utmana mig själv. Att känna mig stark. Att se hur jag utvecklas och att se hur mina muskler träder fram allt mer för varje vecka som går. Jag är långt från mina mål men jag ser ljuset i tunneln. Styrketräning ger mig verkligen en inre styrka. Jag älskar det!!

#träna #tränahårt #tränat #träning #träningsmotivation #gym #svettas #actic #bodypump #bodygoals #fettförbränning

Gillar

Kommentarer