Tummy in Harmony

   

Jag har vart på bröllop i helgen. Det var jättekul! När man går efter en specifik diet eller ett specifikt kostschema så kan det ju vara lite besvärligt när man går på bröllop och liknande event där maten är förutbestämd åt en. Det som serverades på detta bröllop var potatissallad och rostbiff och bröd. Till förrätt var det även en bruschetta, mera bröd! Det var jättegott men eftersom jag bara ska äta max 50 gr kolhydrater per dag så var det lite svårt att se till att det bara blev dem 50 grammen.

Jag försökte ta så mycket rostbiff som möjligt och så lite potatissallad som möjligt men jag kunde ju inte exakt bara ta rostbiff och lägga upp ett berg på min tallrik heller. Som tur är så gillar jag inte tårta så där blev det inga extra kalorier i alla fall. Jag drack inte heller så mycket som, tja ska väl säga, planerat hehe så det är jag ju glad för så här i efterhand ;) Däremot blev jag av med en del kalorier så fort dansen började för den kvällen dansade jag som en galning! Jag släppte loss totalt och det var så skönt att bara få shaka loss på dansgolvet till kl 3 på natten typ. LOVE IT!

Däremot så mådde inte min mage så bra igår. Jag vet inte riktigt varför. Jag brukar aldrig bli uppsvullen av kolhydrater så det kan ju inte vara de få potatis klyftorna jag åt, och inte drack jag för mycket alkohol heller så jag vet inte vad det var men jag hade i alla fall under hela gårdagen väääärdens kramp i magen och det såg ut som om jag var i 14 månaden ungefär. Tog mig en kopp Buddha te som jag fått från Bodystore och efter ca 20 min så blev det genast mycket lugnare i magen min. Häftigt när det funkar så där!! I Buddha boxen som jag berättade om förut så finns det ju olika teer för olika behov så jag hittade en som hette "Tummy in Harmony" och det stämde verkligen! Jag tror att jag ska köpa hem en låda till för nu är dem på rea såg jag!!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer