Träningsvärk så jag känner att jag lever

Jo tack, lever det gör jag definitivt för annars kunde jag inte ha så här ont! Jag har inte tränat något på gymmet på 2 hela väldigt långa veckor på grund av all packning i sista minuten innan flytten och sen själva flytten, svärföräldrar som vart på besök, en helg som gick åt helt till en konferens och möbler som levererades på den enda tiden jag kunde träna. Men i onsdags så fick jag ju träna och det var som rena rama himmelriket. Det var så otroligt underbart skönt och som vanligt så mådde jag som en miljon dollar efter träningen.

Hon som hade step passet är brandman och hon är den bästa träningsinstruktören jag nånsin träffat på. Hon älskar att köra stenhårda pass! Hon tyckte inte att 45 min intensiv step kl 06.15 på morgonen var tillräckligt så till steppen så la hon till 48 st burpees! Japp du läste rätt, under de sista 10-15 minuterna fick hon oss att göra 48 burpees!!! Tänkte inte så mycket på det just då men dagen efter oh lord it's hurting!! Jag kunde inte röra mig i mer än 1 cm och det gjorde grymt ont. Har tex så ont i magmusklerna att om jag nyser så känns det som om jag fått 4 stora feta köksknivar i magen! Aouch!

Till saken hör är att jag i både i onsdags eftermiddag och igår nog inte gjorde träningsvärken bättre för jag slet som ett djur i trädgården med att skyffla undan en hel massa jord, för hand! Ja, jag har inte hunnit köpa någon skottkärra än så jag fick vara oxen som drog jorden med mina egna muskler!

Sen tyckte jag tydligen att det var en jättebra ide att sätt ihop en studsmatta till ungarna helt själv! Smart som jag är upptäckte jag när jag var färdig med bygget och redan hade slitit som ett djur för att få fast de där kolvarna som håller själva studsmattan elastisk, att det fanns ett verktyg med i paketet som hade gjort det tusen gånger lättare att spänna fast de där förbaskade kolvarna. Här hade jag slitit så att jag fick flera sår och blåsor i händerna när jag kunnat använda det där sketna verktyget hela tiden!!

Så i alla fall, efter att ha grävt upp en grop på ca 3 meters bred och 1 meters djup och skyfflat bort all den jorden förhand, planterat 3 klätterrosor, borrat hål i flera krukor, planterat om alla mina grönsaker och kryddor och byggt en studsmatta helt själv så tyckte jag att jag var värd denna:

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer