Träningsdepraverad

 

 

Ja det är precis det jag har fått vara i två hela veckor nu - träniningsdepraverad så det står härliga till! Har ju haft min mans familj från USA på besök och första veckan gick väl träningen någotsånär bra. Fick träna kanske en 4 gånger och det var mest för att de fortfarande hade jetlag och sov halva dagen varpå jag passade på att smita iväg när de sov. Men hela förra veckan hade jag en annan del av familjen på besök och de hade vart i Italien en vecka innan så de hade ingen jetlag utan de vaknade runt 8 på morgonen och var redo att attackera dagen på en gång och ville ut och kolla på saker och jag var ju tvungen att visa dem allt. Tidiga mornar till sena kvällar var vi ute varje dag och min ångest växte sig starkare för varje dag som gick och jag inte kunde träna!

Men NU idag är jag fri som fågeln!!! Jag fick träna igen på flera dagar i rad!!!! I'm back!!! Asså känslan jag hade på passet i kväll var obeskrivlig!!!! Jag var lyckligare än lyckan själv assså!!!!

Ååååh vad jag tänker vara super disciplinerad som bara den och inte missa ett endaste pass som är inplanerat! Man inser vad man har när det tas bort från en, rättighets att få bränna kalorier och kämpa sig fram till en grym kropp! Jag svär dyrt och heligt att jag aldrig ska ta min träning för given! Även när jag känner att jag inte har någon lust att träna så ska jag klämma fram lite lust och göra det ändå!!! Och där med basta!!

Här är jag på veckans första powerwalk tidigt i morse:

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer