Träning skapar energi

 

I morse trodde jag att jag skulle dö (som vanligt) när alarmet ringde kl 05.00. (Tror jag ska dö varje gång alarmet ringer när jag måste vakna oavsett tid ;) ) Jag var riktigt farligt nära att strunta i träningen i morse! Det var verkligen på håret men på något sätt kom jag ur min sköna säng. Tänkte att det nog var dags att dra fram det tunga kavalleriet ur min garderob, nämligen mina "no nonsens" strumpor!

Jag var lite seg i morse med att komma iväg men helt plötsligt som om från ingenstans så fick jag bara för mig att jag skulle gå till gymet! Ja, men det är en bra idé när jag är dödstrött! Så hysteriskt skyndade jag mig att packa färdigt väskan och ut genom dörren sprang jag. Men det regnade så snabbt in igen och hämta paraplyet. På med musiken dundrandes lurarna så att jag inte kommer på att det är en dålig idé att powerwalka till gymmet i regnet när det är mörkt och inga andra är ute förutom farliga människor! Insåg efter 10 minuter in i min powerwalk att oh crap, jag skulle vart på gymet nu för att slippa behöva stå längst fram i salen. Dags att verkligen lägga lite power i min walk! Men först, en selfie!

Kom fram helt svettig men glad. Endorfinernas hade redan börjat kicka in! Trodde att jag skulle vara död vid det här laget men jag var bara ännu mer taggad för step klassen. Det slutar aldrig förvåna mig hur träning skapar energi! Man ger men får så mycket mer tillbaka. Ju mer man använder batterierna desto mer laddas dem! Där har alla mobilföretag något att klura ut! Det blev snabbt in med en halva Rawbite bar från Bodystore för lite frukost i magen innan det var dags att börja steppa

 

Efter steppen var det dags att slakta armarna och idag blev det en genomkörare av axlar, biceps, och triceps. Förväntar mig att ha ganska ont i mina stackars armar i morgon!

 

Jag hoppas att ni får en härlig dag allihopa!!!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//
 

Gillar

Kommentarer