Träning ger energi

Det bästa man kan göra innan man jobbar natt

Kan inte tjata nog om hur träning ger energi!! Om jag ska jobba natt så försöker jag alltid att boka in en träning på kvällen innan jag går och jobbar för då vet jag att jag kommer att vara superpigg och glad. Tja i alla fall fram till kl 03-04 isa sådär ;) Då blir jag lite trött igen. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg idag så var jag inte sådär supersugen på att det var måndag och en ny vecka men jag försökte ändå att ha "happy thoughts only" i hjärnan. Det gick väl sisådär fram tills det var dags för träningen. Jag var supertröst när det var dags att träna och jag fattade inte hur jag skulle klara av träningen och än mindre gå och jobba sen.

Hjälp på traven

Jag tog mig en rejäl dos pwo från Isikost innan passet. Jag skulle ju ändå inte få sova på sisådär en 14 timmar så det gjorde ingenting att dosen var extra rågad. Passet heter challenge och det är ett riktigt tufft pass med mycket tabatha intervaller av hemska saker som tex burpees och swingar och utfall och hundra tusen knäböj. Här får ni en liten kort video på en utav momenten vi gör. Detta moment är en utav de lättaste!! (Och bry er inte om vattenflaskan. I'm not flawless, far from it actually but I'm working on it ;) )

[playlist type="video" ids="35686"] Den här klassen, nog är det en challenge i alltid! Men det är så underbart ändå. Första halvan av av passet vill man typ dö, eller håller på att dö men sen ungefär efter första halvan har gått så kommer man in i någon sorts andra andningen och då tar endorfinernas över och man får ny energi. Mentalt om inte annat och det är egentligen det man behöver som mest just då. En nöjd tjej efter passet!

Nu så sitter jag här på jobbet och ska snart Netflixa mig genom natten. Har med mig lite gott snacks i natt för at hålla mig vaken med. Och självklart min vattenflaska som jag måste dricka minste en utav!

Hoppas ni andra får en skön natt nu! Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer