Tough Viking

Det börjar dra ihop sig! Den 13 maj bär det av till Stockholm Stadion. Då är det dags för mig och några andra team kompisar på Isikost att vara med och springa i Tough Viking!! Ända sedan jag fick reda på att jag skulle vara med i Tough Viking så har jag försökt att träna så att jag ska bli någorlunda redo. Jag är ingen elit idrottare har jag aldrig gjort någonting liknande förut. Det vildaste jag har gjort är att springa LCHF loppet på 5 km och då höll jag på att dö ;) Visserligen väger jag en sisådär 50 kg mindre än när jag sprang LCHF loppet så det borde vara enklare den här gången kan man ju tycka

Mitt inre mantra

Jag har inte tränat på något speciellt sätt inför loppet utan jag har bara sett till att träna ordentligt och funktionellt. Däremot har jag haft extra fokus på uthållighet! När jag har tränat och det har jag känns som jobbigast har jag intalat mig själv att det här är ingenting jämfört med vad Tough Viking kommer att vara. Det är bara att bita ihop och pusha igenom med stil och styrka!

När jag har vart redo att ge upp under mina träningar har jag istället haft ett mantra som jag har sagt om och om igen i mitt huvud. Jag har upprepat orden: "Tough Viking, Tough Viking, Tough Viking!" Det har faktiskt hjälpt mig att orka hålla ut och det har hjälpt mig att känna mig starkare. Jag hoppas att jag tränat på rätt sätt och att jag den 13 maj kommer att vara i något bättre form inför Tough Viking innan.

En tuff viking eller en liten flicka med pippilotter?

Det vore att ljuga om jag sa att jag inte var nervös. Normalt brukar jag vara den som pushar på och vågar och är som värsta krigaren men den här gången känner jag mig inte riktigt som en krigare. Inte än i alla fall! Jag känner mig mer som en liten flicka med pippilotter! Ok jag ska vara ärlig, jag är skitskraj!! ;) Men men, ju närmare vi kommer loppet så hoppas jag att mina krigar känslor kommer tillbaka. Ska försöka ha Lagertha Lodbrok i mina tankar. Kanske kan jag bli lite tuffare då :)

Hur det än går den 13 maj så har jag i alla fall bestämt mig för att jag ska ha det jättekul!! Det kommer verkligen att vara ett minne för livet! Jag vet att även om jag är dödsnervös i dagsläget så kommer jag att vara överlycklig efteråt! Det är den känslan jag försöker fokusera på just nu. Och vilken otroligt rolig erfarenhet det kommer att vara!

Gillar

Kommentarer

Mari Eriksson
,
Gaaaalet! Nu blev jag nervös 😊
Juliette
,
Hahaha ja jag håller på och kreverar här hemma! Nu är det bara timmar kvar aaaahhhh 😊