Total kaos

Ja, jo det råder total kaos här hemma och det är därför jag inte vart lika aktiv på bloggen som jag velat. Med kaos menar jag att det mesta av det vi äger ligger i en stor oordning på golvet där hemma. Vi sålde ju nästan alla våra möbler när vi sålde lägenheten och i huset vi köpte fanns det bara en garderob i vardera rum med en enda trådback i per garderob och det var ju inte tillräckligt så vi har haft våra kläder i kartonger, Ikea påsar och framför allt på golvet!!! Var på Ikea i onsdags kväll och shoppade lite och igår kom våra möbler hem, närmare bestämt 2 soffor, min yngstas nya säng och 4 byråer plus en massa gardiner och annat smått och gott.

Japp här på bilden ser ni alla TUNGA paket som kom hemlevererat till oss. Vi valde att få det hemlevererat till dörren och inte inburet för det tänkte vi att vi kunde klara själva men problemet var delvis att min man inte hade hunnit hem från jobbet bär lastbilen kom och delvis att chauffören bara lämnade grejerna på sitt flak på lastbilen och så var lilla jag tvungen att lyfta av dem från flaket själv som var ca 1,5 upp i luften. Ni vet från den där bryggan som fälls ut på en lastbil! Han hjälpte inte ens till med sofforna!!! Chauffören tyckte jag faktiskt kunde ha hjälpt mig att ställa ner dem från lastbilen i alla fall! Det var ju sket tungt!!! Ajja, mer arm muskler till mig och inga till chauffören, så det så!

Jag håller på att inreda en walk-in-closet och i den ska jag ha 2 av dessa byråer. Har vart fullt upptagen igår med att bygga 2 soffor och 1 säng innan mitt nattjobb och i morgon tänkte jag bygga åtminstone 2 byråer efter att jag vaknat och innan jag ska på fest. Hmmm, just det, ska klippa mannen också ja. Tja, som tur är så finns det en söndag också. Vad är lite kaos hemma liksom.

  • Alla

Gillar

Kommentarer