Torsdag = Fasta

 

Ja då var det torsdag igen då! Det betyder att efter lunchen så går jag på fasta. Detta är bara min andra gång ever som jag fastar och jag måste säga att första gången som jag fastade, alltså förra veckan, gick väldigt bra! Mycket bättre än förväntat!

Jag trodde att jag typ skulle ligga i fosterställning på golvet och vara halvdöd men det gjorde jag inte utan tappert med ett högt huvud så valde jag att tro på mig själv och jag klarade det galant faktiskt. På kvällen blev jag lite småhungrig men jag märkte att mestadels så var det faktiskt en vanesak. Jag "skulle" ät något runt middagstid och jag "skulle" ha ett sista mellanmål men när jag väl hade insett faktumet att mina måsten inte skulle gälla idag så gick det betydligt bättre! Det var lite jobbigt så där efter frukost fram till lunch för jag har aldrig missat en frukost i hela mitt liv men då gällde det att bara hålla sig sysselsatt och dricka en hel del massa vatten vilket ju bara är bra ändå :)

Däremot så måste jag säga att jag faktiskt ÄLSKADE känslan i magen. Den var så platt och tom och fin! Det har gjort så att jag faktiskt har sett fram emot att få fasta denna vecka!! Konstigt va! Magen förblev ju förstås inte helt tom och platt i och med att man började äta igen men den förblev ändå något plattare hela veckan än var den var veckorna innan jag började med fastan. Ser fram emot med stor förväntning vad som kanske sker med magen denna gång och vad som kanske sker på vågen också. Hoppas på ner förstås!

Efter gymet idag så åt jag min lunch och sen kände jag för att gå på en powerwalk. Idag var det betydligt kallare än vad det var igår så för att få komma hem snabbare så valde jag faktiskt att jogga halva vägen hem. Lite drygt 3 km. Konstigt nog blev jag inte riktigt trött för ens i sista uppförsbacken hem. Jag är ingen sprinter löpare direkt men det här gick ju så bra så från och med nu ska jag alltid springa minst halva mina powerwalks rundor!! Det borde göra susen på vågen?! Eller några hekto mindre kanske i alla fall hehe ;)

När jag kom hem var jag alldeles sjöblöt av svett och min hud var alldeles röd av kylan där ute men underbart kändes det ändå!! Det här gör vi igen!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer