Torsdag = Crossfit

Alltså ok I think I’m in l😍ve på riktigt!! Fast egentligen om jag ska vara riktigt ärlig så kände jag INTE för att gå och träna crossfit kl 06 på morgonen! 😣 Jag bara orkade inte mentalt. Det började redan i går kväll. Jag såg INTE fram emot idag men jag har nu äntligen fått igång min man att börja träna och han har aldrig tränat så här regelbundet någonsin som han gör nu så jag ville inte banga han så helt ärligt så gick jag i morse endast för att vara en bra ”supportande” fru hehe.

Men hjälp är jag glad att jag gick eller vad!!! Jag tror inte jag har svettats så här mycket på någon träning förr!! 🥵😅 Jag brände mer kalorier än någonsin på ett styrkepass men efteråt så var jag genuint pigg!!

Ibland efter vanlig träning vare sig det är ett styrketräningspass eller ett functional toning pass eller nått så är jag ganska pigg efter passet men sen kommer tröttheten men idag är jag helt full av energi. Genuin energi, inte bara tillfällig utan jag känner att den här energin kommer att hålla i sig!

Har alltid vart livrädd för att hoppa på dem där höga lådorna som man ser i crossfit boxar men idag fick jag prova på det och jag var såååååå skraj men det var ju skitkul!! Jag kände mig så empowered 👊🏽💪🏽 när jag klarade av det gång efter gång! Ok det var inte världens högsta box men den var på ca 40 cm tror jag och dessutom var den mjuk så man landade inte på något hårt! Jätteläskigt men så kul samtidigt! Ja vad kan jag säga! Dagens crossfit pass fick mig att känna eufori, ren lycka, ren kärlek! ❤️ I’m hooked! Ja, jag har fastnat rejält i crossfit träsket!! 😜


#crossfit #crossfitgirl #crossfitbox #wod #fit #träna #träningsblogg #träning #gym #viktminskningsresa #viktminskning #gånerivikt #vegan #veganfitness #fitnessblogg #nouwblogg #crossfitgym #powerdbyplants #jagharviljan #byggamuskler #styrketräning #styrketräningspass #inspiration #motivation #träningsmotivation #träningsinspiration #veganpower #hälsa #hälsosamt #nyttigt

Gillar

Kommentarer