Tillbaka till verkligheten

Tillbaka till verkligheten! Japp, here I am, nyopererad och tillbaka till verkligheten! Operationen gick bra. Jag kom ihåg hur narkosläkaren som för övrigt var väldigt snygg ;) och supersnäll och go (pinsamt att man ligger där halvt naken och med supersexiga sjukhusknästrumpor och sjukhusunderbyxor á la mormor ca 1803 på sig men jaja vad ska man göra) sa att nu kommer jag spruta in narkosen i din arm så kommer du somna gott. Jag hade tänkt innan att jag skulle räkna sekunderna innan jag somnade men jag kom inte ens till 1. Jag hörde att han sa "arm", men sen vet jag inget mer! Idag, i morse så skulle jag lämna av min yngsta son på dagis och det gick hyfsat bra att "skynda" sig dit fast jag fortfarande har ont i magen. Jag kanske borde gått lite tidigare så att jag inte behövt skynda mig dit hehe. När jag hade lämnat av han så satte jag på mig hörlurarna och gick en liten omväg hem. Det var ju så skön musik i lurarna och jag bara döööööör av längtan att få träna igen!!
 

Jag har en bild sparad på min telefon som verkligen beskriver mina känslor nu när jag inte får träna som jag vill och det är den här bilden:

 
 

Och det stämmer verkligen! Jag behöver min dagliga fix annars börjar det klias på mig och jag börjar klättra på väggarna typ! Åh, kan inte vänta tills jag har läkt tillräckligt för att få gå och träna på riktigt igen!

          Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer