Tillbaka till verkligheten

   

Ja det kan man säga, dagens träning, eftersom det är måndag hehe är ju som den officiella "tillbaka till verkligheten" träningen. Har ju haft semester i två veckor och även om jag började smygträna i helgen lite lätt så är det ju måndag vilket också betyder en ny start.

I morse dock så kändes det inte som om jag var med på noterna. Hade verkligen INGEN ork eller motivation till att träna. Försökte hitta motivationen på Instagram genom andras motiverande bilder men det funkade liksom inte. Vad skulle jag göra? Ja, det fanns inte så mycket att göra än att knäcka fingrarna och halsen och bara SUCK IT UP, jag skulle träna, med eller utan motivation, så var det bara. Bättre en halvbra träning en ingen alls. Ibland handlar det bara om att börja dra sig till gymet och så kommer resten och det var precis så det blev i dag. Så fort jag klev in på gymet så kom motivationen och det blev ett riktigt bra styrkepass samt ett spinning pass.

För att psyka mig själv till motivation så hamnade denna bilden på Instagram i morse

Med texten:
"...Okay so that's not entirely true. I'm just trying to psyche myself. Always try to find the positive. Always try to find the beauty in everything. I mean, it is a beautiful Monday and all with the sun shining already and everything but I'm not too happy that I'm awake already but I only have myself to blame for not going to bed early enough. So the beauty in me being awake this bright and early Monday morning is that I will appreciate going to bed even earlier tonight! Now it's time to hit the gym!"
_______________________________

Ja och det är precis så det var. Jag gick helt enkelt och la mig försent i går! Fick bara 6 timmars sömn vilket är för lite för mig. Jag blev "fika raped" som min man sa det. Hela min familj ville komma på fika på kvällen till min bakgård och det blev mycket senare än jag tänkt mig och innan jag visste ordet av så var kl på tok för mycket. Men men det blir så ibland men som sagt så kommer det att bli ännu lättare att gå och lägga sig i tid i kväll i alla fall hehe. Men innan jag får möta min älskade kudde så är det dags att bege sig till gymet igen för en step klass.

Bild från i morse:
  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer