Tidiga mornar får det gjort


Haha ja det stämmer faktiskt! Man har inte hunnit kliva upp och funderat på huruvida om man orkar träna eller inte. Nej, för helt plötsligt mitt i natten ringer alarmet och då har man bara minuter på sig innan de är dags att åk iväg till gymet. Innan man vet ordet av har man redan tränat färdigt! Bra va! SÅ här glad är man redan 8 på morgonen och man redan är klar med sin träning!

Nu har jag precis käkat något nyttigt och något veganskt som smakade betydligt godare än vad det ser ut. Jag hade lite lite hackad aubergine i kylskåpet som hade blivit över från en annan maträtt. Jag hade också lite left over röd quinoa och svarta belägga linser. Stekte auberginen med lite röd paprika och sen la jag bara på quinoan och dem svarta linserna och blandade runt så att det blev varmt. Det bli inte världens mest färgrika lunch men det var jättegott och mättande och fullt med protein. Precis vad jag behövde efter träningen. Det här med vegan kost - "if there's a will, there´s a way!"

#träna #träning #gym #fit #fitness #kost #diet #vegodiet #vegokost #vego #vegan #veganskt #vegansk #veganrecept #linser #protein #plantbaserat #plantbaseradkost #nyttigt #hälsa #hälsosamt #hälsosamvegankost #fetförbränning #styrketräning #konditionsträning #proteinrikt

Gillar

Kommentarer