Therapy with a side of muscles

Idag fick jag äääääntligen prova bodypump 104!! Förra veckan var ju instruktören sjuk och veckan innan det när den först kom ut kunde inte jag.

Så vad tyckte jag om nya bodypump 104 då?

I’m in L❤️VE!!!! Det är lite högre tempo så jag rekommenderar att man kanske tar något kilo lättare om man inte är van vid att antingen träna pump eller styrketräna bara för att man ska kunna hänga med och samtidigt göra rörelserna korrekt. Jag älskar hela upplägget på den här nya releasen!! Just när man tror att man ska dö så är faktiskt låten över vilket får mig att kanske våga lyfta lite tyngre än jag gjort på tidigare bodypump releaser.

Den här bodypump 104 fick mig att känna mig stark! Benlåten, och då speciellt den andra benlåten i slutet med utfallen är brutal!!! Nån som sa mjölksyra??? OOOOH YES det här kommer att kännas i morgon. Är rädd för att jag på fredag när jag ska fira bröllopsdagen med min man kommer att röra mig fram som en 90 årig tant. Mycket möjligt att jag kommer att behöva låna en rullator!!

Vad ska jag säga mer? Jo, du måste prova den!! Vill du gå till gymet och känna dig powerful? Prova nya bodypump 104!!!

#bodypump #bodypump104 #bodypumprelease #muskler #muskelbygget #byggamuskler #gym #fit #fitness #fitnessblogger #fitnessblogg #träningsblogg #tränahårt #träningsvärk #träningsblogg #träning #träna #fettförbränning #hälsa #hälsosamt #viktminskning #viktminskningsresa #gånerivikt #tränamedms #ms #msochträning #multiplescleros

Gillar

Kommentarer

Carolin,
Vilken kämpe du är! Grattisnpå på bröllopsdagen i förväg!
carrosmat.wordpress..com
juliettestephen
juliettestephen,
Tack kära 😘😘😘
nouw.com/juliettestephen