The Hulk

Ja så i fredags kväll gick ju våran bil sönder. Stötdämparen eller fjädringen eller vad det heter på höger fram hjul gick sönder. Har alltid varit bortskämd med att bo 2 minuter från tåg och centrum, nära till allt men nu efter att vi köpte hus så är vi så mycket mer beroende av en bil mer än någonsin innan. Dessutom har ungarna blivit så pass stora att dem behöver ha busskort om jag ska åka runt med dem till och från skola och basket träningar och matcher och allt med bussen. Det är en gigantisk kostnad i sig så att skaffa 4 busskort till familjen var liksom inget val. Vad skulle vi göra?

Efter att ha tagit mig en välförtjänt vääääldans god drink i fredags så att jag skulle slippa ha min hjärna gå på högvarv om hur vi skulle göra med den här helgens alla bestyrer utan bil så vaknade vi i lördags och min man kom till frukostbordet och sa: "Jag tror jag har hittat lösningen på våra bil problem!" Oj, tänkte jag, det här låter oroväckande och det var det också. Han visade mig en grön Dodge minivan! Hur ful som helst!!! Den hade kostat 19.900 men nu var den på rea på 9.900 hos en bilhandlare men endast tills på söndag. Den hade gått igenom alla bilprovningar och tester och allt så det var inget fel på den. Men den är ju så ful!! Men vi behöver verkligen en extra bil tills vi får vår lagad och vi känner ingen som har en extra bil att låna oss och att hyra en bil i ca 1 vecka kostar ju jättemycket det med så ja det här kanske var ett bra val ändå? Jag kunde inte riktigt ta ställning till det. Jag hade jätte bråttom till jobbet och min taxi var försenad så jag var redan halvt i upplösningstillståndet så jag lät min man ta hand om det problemet.

På jobbet fick jag ett samtal av min man som mycket glatt berättade att våra bilproblem är lösta! Han var så stolt över att ha fixat problemet och inte nog med det, även prutat ner priset till endast 5000 spänn, halva rea priset!! Jag var ju tvungen att erkänna att jag faktiskt också var riktigt stolt även hans övertalningstaktiker även fast bilen är grymt ful! Min man älskar bilen, han ser det som en perfekt bil att slänga skräp i och att ha när vi ska köpa pärlspont och möbler och sånt till huset. Visst han har rätt, det är den perfekt till, dessutom är den grymt skön att sitta i. Så pinsamt fast jag gillar den också ;) Så vår BMW (som för övrigt heter The Black Panther) har nu fått en ny kompis, möt The Hulk!

  • Alla

Gillar

Kommentarer