Superpowers för att hålla sig hälsosam

Superpowers för att hålla sig hälsosam

När jag satt och åt frukost i morse så tänkte jag bara på all ohälsosam mat som finns här och hur lätt det är att äta ohälsosamt. Det är mycket lärare att få tag i dålig mat och det är mycket billigare än hälsosam mat. Man måste nästan ha superposers för att hålla sig hälsosam här. Min man har samma tänk som mig när det gäller hälsosam mat och en sak som vi hela tiden förundras över är hur mycket "skit" det finns i matväg här. Inte konstigt att det är så lätt att gå upp i vikt här och att majoriteten av befolkningen bär på för mycket vikt. Allt är skit mat i stort sett. Vill du äta hälsosamt får du betala för det och åka till speciella affärer som har det. Visst fins det ekologiskt i vanliga mataffärer också men inte alls i samma utsträckning och så är det mycket dyrare också.

Socker i vitaminerna!

Min svärmor som bor här i Florida var så stolt över att hon hade köpt vitamin gummies till mina barn. Ungarna älskade tydligen dem vitamin godisarna. Jag smakade en jag med för dem såg verkligen ut som godisbitar och de smakade verkligen som godisbitar också. Jag kände hur något var väldigt suspekt med dessa så kallade "vitaminer" så jag kollade innehållsförteckningen. Ingrediens nr 1 var "fructose corn syrap" och ingrediens nr 2 var socker!! Sen fortsatte listan med en massa konstiga och ohälsosamma ingredienser som ingen människa borde äta och än så mindre barn. Här tror folk att de köper något hälsosamt och gör något bra för sina barn och så är det mer socker och skit i vitaminerna än det är vitaminer. Det är helt sjukt!

Och så är det med allt här. Vill du köpa mandelmjölk eller havremjölk och tro att du är hälsosam så måste du leta land och rike runt för ett alternativ utan hela sockerkaret i! Allt är proppat med socker! No Wonder att USA ser ut som det gör i dag. Alla kämpar med vikten och cancer sprider sig som löpeld genom detta land. Jag älskar verkligen detta land men det krävs nästan superpowers för att hålla sig undan sockret här. Helt sjukt!

  • Alla

Gillar

Kommentarer