Superb produkt

Ok, jag måste bara slå ett slag för en produkt som jag nu testat i lite 3 veckor och det är inget mindre än den produkten jag skrev om för ca 1 vecka sen, nämligen Greens Superfood Energy.

Många vet att supermat som spirulina, vetegräs, rödbetor, acai, hallon, chlorella etc är jättebra för kroppen för olika skäl men problemet med en del superfoods som tex spirulina, chlorella, vetegräs och liknande oftast smakar blä! De smakar som en blandning av gräs blandat med alger typ. Inte speciellt aptitretande!! Risken är att man köper på sig en massa superprodukter och sen provar man dem ett par gånger max och sen får de ligga i skåpet för man helt enkelt inte klarar av smaken även fast man blandar ut det med diverse olika frukter.

SMAKEN

Men det är delvis därför jag gillar Greens Superfood så mycket. Denna produkt smakar inte gräs. Den ser läskig ut i sin mörkgröna färg och man rynkar lite på pannan när man ska dricka det för man vet hur det kan smaka men sen när man väl får in det i munnen så smakar det faktiskt lite citron/lime aktigt och det är därför att de har smaksatt pulvret på ett naturligt sätt med citron/lime smak! Bara det gör produkten värd allt!

INNEHÅLLET

Man får dessutom i sig så otroligt mycket nyttigheter och det är rena rama antioxidantbomben.

EXTRA ENERGI

Men sen heter den ju också Energy och det är för att de tillagt Yerba Mate extrakt och Matcha grönt te. När jag först fick burken och läste på burken om vilken vad "energin" i produkten står för så trodde jag helt ärligt inte att det skulle vara så effektivt men boy hade jag fel!! När man tar den rekommenderade dosen på 7 gr (medföljande skopa på 7 gr) så är det inte så att helt plötsligt så får man så mycket energi att man blivit slagen med en hammare i huvudet. Nej, utan med Greens Superfood Energy så är det som man känner att helt plötsligt så har man bara mer energi eller ork. Man känner sig väldigt vaken i sinnet och man orkar mer och är mer klar i huvudet. Dessutom känner man inga konstiga stickningar i kroppen heller och man märker inte när den extra energin gått ur kroppen utan man bara flyter på och orkar det man ska göra och när det är dags att sova ja då går det bra.

NATTJOBB

Jag har tagit Greens Superfood sent på kvällen, ca 19-20 tiden inför träning och sen när jag ska sova vid ca 23 tiden så har det inte vart något problem alls!! Jag är über nöjd med denna produkt!! Så enkelt att ta, smaken är helt ok, man får en massa naturlig ork plus att man får en riktig antioxidant boost vilket ju är superbra speciellt nu under det kalla vinterhalvåret med alla förkylningar och influensor.

Jag vet, det här inlägget blev betydligt längre än jag tänkt mig men den här produkten är helt enkelt så bra att det var värt att skriva allt jag skrev! Oh, by the way, ni som jobbar natt skiftet, ta en skopa Greens Superfood Energy och ni kommer att se hur mycket enklare det är att hålla sig vaken!! Funkar super när jag jobbar natt!!

Men passa på att skaffa Greens Superfood Energy nu för den sälj slut hela tiden!!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer