Super enkel vego lunch

Måste bara få dela med mig utav min supergoda och superenkla vego lunch som jag precis slängde ihop på två röda! De senaste dagarna har jag haft ett fullspäckat schema och idag har inget vart annorlunda. Kom precis hem och var hungrigare än ett pack med vargar.

Har ju haft svärföräldrarna här i 2 veckor och dem åkte i går morse. Det har inte blivit så mycket vego mat när dem har vart här. Det har vart svårt att hålla i tyglarna helt. Jag äter vego kost till 90% i vanliga fall men nu när dem vart här har det blivit mer som 40%. Desvärre känns det av i kroppen. Jag känner mig mer ”nedtyngd” på nått konstigt sätt. Min kropp skriker efter grönsaker och nyttigare mat så nu till lunch så var jag bara tvungen att hitta på nått snabbt som var vego vänligt men samtidigt smakade gott och så skulle det gå på två röda att laga det också för jag var så sjukt hungrig!

Resultatet blev en slags grönsakswok med röda bönor i. Hur gott som helst!!! 😋😋😋 Jag tog bokstavligen vad jag hade hemma. En halv grön paprika, en halv röd paprika, ett par champinjoner, lite purjolök och ca 2-3 msk röda bönor. Stekte upp det lite lätt. Tog kanske 2 min att hacka och 3 min att steka. Lite salt och peppar och ner i min mage och nu är jag så mätt och belåten och jag bokstavligen känner hur kroppen tackar mig för bättre mat! Nu ska jag faktiskt ta och välkomna helgen med härligt bubbelbad!!! 🛁 För nu är det slut på all jäkt och dags att njuta!

#vego #vegomiddag #vegolunch #vegetariskt #vegorecept #vegansk #veganskt #vegansktrecept #veganfood #vegopower #veganisgreat #veganrecept #mat #nyttigt #hälsa #hälsosamt #healthy #healthylife #veganhealthyfood #healthyvegan #vegan #veganfood #viktminskning #gånerivikt #autoimmun #autoimmunkost #bada #bubbelbad

Gillar

Kommentarer

MartinaOlsson,
Hej på dig! Jag tänkte bara passa på att tipsa dig om att den första luckan i min årliga julkalender nu är öppnad 😊 Och i den kan du vinna ett presentkort på 300kr hos Canvasbutik! Så är du sugen på att vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan 😊 https://martinaolsson.myshowroom.se/72145/julkalender-lucka-1-6/
martinaolsson.myshowroom.se
juliettestephen
juliettestephen,
👍🏼👍🏼
nouw.com/juliettestephen