Studentfester för fulla muggar

Åh hjälp asså. Jaga lovar om en unge till tar studenten då, då......jag vet inte vad jag gör förutom att jag blir galen. Har vart på studentmiddagar, studentfester, studentfikan, studentfiranden av olika slag varje dag sen förra veckan, bokstavligen!! Och inte nog med det! Det är inte bara de "större" barnen som tar studenten men det har ju varit skolavslutning i går också för mina egna barn plus deras kompisar och kusiner! Bara igår var jag på 3 olika skolavslutningskalser!!!! Jag blir ruinerad!!!! Inte nog med det, i Juli är det också 2 bröllop och 4 bröllopsdagar som ska firas. Tacka vet jag att man får tillbaka på skatten men ändå. Kul att bara se dem pengarna ryka!!

Dessutom på alla dessa student och skolavslutningsfikan som man vart på och ska på så är det ju fika eller plockmat av diverse olika ohälsosamma val. På dem jag har kunnat och inte behövt vara så finkänslig så har jag antingen tagit med min egen mat eller bara tagit Ytterst lite av det som serveras men det har inte gått att göra på alla där jag vet att värden är lite mer känslig. På en utav dem fikan jag var på smugglade jag faktiskt ner bullarna i min väska och slängde dem sen. Inget illa menat men värden för fikan vägrade att ta ett nej som svar så jag fick komma på en annan bra lösning eftersom ett nej tydligen inte funkade! Vad ska man göra liksom. Jag försökte förklara min diet situation men hon vägrade att acceptera det så då får människan skylla sig själv. Ajja inget jag är stolt över men vad ska man göra.

Här följer i alla fall några bilder från en utav alla dessa fikan:

 

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer