Studentfest och dans

Så äntligen är den sista studentfikan och den sista studentfesten avklarad! Det har varit väldigt roligt. Jag har dansat rumpan av mig. Hey, man måste ju passa på att få bränna lite kalorier samtidigt som man har det väldigt roligt ju!

Igår firade vi mina två systerbarn (två systrar med var sitt barn asså hehe) som tog studenten

 

 

Det blev sill och potatis som sig bör i detta underbara hus från tidigt 1800 tal

Det blev sent i går och det var sååååå skönt att äntligen få sova ut riktigt ordentligt. Min minsta son sov faktiskt också till 10.30 vilket är ett mirakel så det har vart en underbar söndag så far.

I morgon är det måndag och dags att återgå till sina rutiner. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag inte lät alla dessa fester och student fikan och allt vad det nu har varit tumma på mina regler. Jag har hållit på mig och det är något jag inte skulle ha gjort förr i tiden så jag är jätte glad för det. Som jag sagt förut så är det ju helt enkelt inte värt att njuta i några minuter och sen ha en gigantisk uppförsbacken sen som räcker betydligt längre än bara ett pars minuter!

Hoppas att alla ni som läser detta får en riktigt skön resterande söndag att njuta av och så ses vi förhoppningsvis i morgon igen : )

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer