Starta dagen rätt!

Gooooooodmorgon på er allihopa! Hoppas att ni får en bra dag idag och att ni slår era PB på gymen!! La upp denna bild på Instagram:

 

Hoppas att ni startar varje dag med ett glas citron vatten! Det gör susen för kroppen! Det finns så otroligt många fördelar med att starta dagen med ett glas citron vatten men bara för att nämna några få så delvis balanserar den PH värdet i kroppen, det rensar ur gifterna ur kroppen och på köpet för man en bättre hy, kroppens organ kommer i gång bättre när man börjar dagen med ett glas citron vatten, immunförsvaret stärks, man får energi på köpet på ett naturlig och inte ett konstgjort sätt, blodet får mer syre och den återfuktar kroppen och man kan även bli av med finnar! Som sagt, det var för att bara nämna några få fördelar!

Efter mitt dagliga glas av citron vatten var det dags för en smoothie! Kunde inte komma på vad jag skulle äta till smoothien. (Lite svårt nu med min MS diagnos att hitta hälsosamma alternativ till frukost) Jag kände inte för gröt, en glutenfri avokado toast ska jag käka till lunch sen, ägg är jag trött på och mer kunde jag inte komma på eftersom jag dessutom hade bortom att lämna av min son på dagis så det fick bli en mer "matig" frukost smoothie.

Gjord på:

  • Banan
  • Ananas
  • Kiwi
  • Chia frön
  • Ingefära
  • Maca pulver för naturlig energi
 

Totalt bara 238 kalorier men redan 3 frukter och man blir mätt! (Ska tydligen äta väldigt mycket frukt och grönt bl.a när man har MS) (antioxidanter och anti-inflammatoriskt)

Smoothien ser ut som solsken i ett glas (ja nästan i alla fall) så jag döper denna till "sunshine tropical" with added protein and energy!

Dessutom var den väldans god!! Rekommenderar!!!

    Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer