Squeaky clean

Ja som ni kanske har läst här innan så har jag vart vad man kan säga lite hysterisk de senaste dagarna. Fick nämligen precis reda på bara för ett par dagar sedan att mina kära svärföräldrar från USA kommer och hälsar på!! Surpise, surprise!! 🎉🎉

Har precis hållt på att renovera en massa saker här hemma så det har vart ganska stökigt och så har jag haft en massa tavlor som ska hängas upp och så. Man får lätt lite panik för när ens svärföräldrar kommer och hälsar på så vill man ju ha det lite extra fint och välstädat. Denna vecka hade jag tack och lov inte så mycket jobb för annars vet jag inte hur jag hade fått ihop mitt schema!

Som ni kanske har förstått så vill jag absolut inte behöva offra min träning och speciellt inte för något så banalt som för att storstöda! Så det var helt enkelt bara att kavla upp ärmarna och springa runt som en hysterisk duracell kanin och få så mycket som möjligt gjort på den lilla tiden jag hade över. Men nu minsann är det faktiskt riktigt rent hemma hos oss. Squeaky clean som man säger over thär! Det finns inte en list som inte har blivit torkad, inte en dammtuss gömd i något hörn och inte en spegel som inte skiner blänkande rent. Soffkuddarna är till puffade, allt ligger på sin plats (och inte inslängt i nån garderob 😜) och man skulle kunna äta på toa golvet så rent som det är!

Jag har något milt hysterisk, bara för att jag verkligen inte haft något tid för det här med storstädning gånger tusen att min stackars familj knappt har fått andas där hemma! Andas dem kanske det blir dammigt! 😝 Man kanske skulle få besök av sina svärföräldrar lite oftare! Jag måste säga att det är mighty nice med ett sånt skinande rent hem som luktar alldeles fantastiskt gott dessutom!

  • Alla

Gillar

Kommentarer