Spindel, spindel..........

 

...."Spindel spindel på väggen här, stick och brinn och dö och stanna där!"

Ok det var mitt urdåliga försök till ett litet rim men det finns en story bakom det!

Igår kväll skulle jag skärpa till mig lite lagom så där och gå och lägga mig i tid (vilket för mig är kl 23) (en vacker dag ska jag lyckas lägga mig kl 22 men det är en annan historia). Jag hade borstat tänderna och gjort mig redo för att gå och lägga mig och precis när jag ska ställa ner mitt vattenglas på nattduksbordet och släcka lampan så ser jag en gigantisk spindel precis bredvid mitt vattenglas. Oj på riktigt, den var faktiskt jättestor. Rumpan var superstor vilket säkert betyder att det fanns miljoner spindelbebisar där i!

Jag försökte döda den 3 gånger men äckelskiten var snabbare än mig!!! Till slut ramlade den ner på golvet och sprang in under träbrädorna under listen och in under golvet någonstans. Jag försökte jaga den så långt in jag bara kunde för att försöka döda den eller åtminstone skada den rejält så att den inte kan gå så att den inte kan komma efter mig på natten! (Jag hatar djurplågeri men när det kommer till spindlar - då ska dem bara dö!)

Men spindeln kom aldrig ur från under golvbrädorna och jag kunde inte få det bekräftat att den var död så nu kunde jag kyssa mitt försök att gå och lägga mig i tid - adjö! Där låg jag i mörkret till långt efter midnatt och undrade om minsta lilla som kliade på mig var spindeln som ville äta upp mig / alt. - lägga alla sina tusen miljoner spindel ägg under min hud!!!! Till slut somnade jag av ren utmattning!

Idag har jag letat efter spindelbett på mig. Hittills har jag inte hittat några men spindeln kanske väntar tills jag minst anar det och attackerar mig när jag "glömt bort" den. Onda spindel!!!

         
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer